Zde může být text o autorovi
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

"Ze všech lásek nejupřímnější je láska k jídlu." (George Bernard Shaw)

 

Prague food festival

Vytvořeno 2011-05-15 10:29:44 | Poslední změna 2011-05-15 11:06:35
Prague food festival již patří mezi tradiční svátky jídla. Letos se uskuteční v prostorách pražské královské zahrady ve dnech 27. - 29. května.
Každý z festivalových dnů začne v 12h a skončí v 21h. Pod širým nebem Vás budou okouzlovat nejlepší čeští kuchaři a someliéři vybraní z publikace "Mauerův výběr Grand Restaurant".

Festival bude, co se týče kuchyní, opravdu pestrý. Vybrat si budete moci z české, francouzské, belgické, italské, španělské, japonské kuchyně. Letos poprvé se účastní vegetariánská a čínská restaurace.
Nebudou chybět ani oblíbené cooking show, show "Hvězdy vaří" a speciální program barmanské školy.

Nezapomeňte si zakoupit vstupenky. Cena jedné vstupenky je 400 Kč a obsahuje cenu za vstup (150 Kč) a 10 Grandů (festivalové platidlo, 1 Grand = 25 Kč).

Nebojte se a zavítejte sem i se svými dětmi, pro které bude připraven dětský koutek a zábavný program a navíc děti do 6ti let mají vstup zdarma!

Abych Vás ještě více navnadila, napíšu Vám pár jídel, pro představu jaké lahody budou k mání.
- Zelený chřest s pošírovaným křepelčím vejcem, holandskou omáčkou a krutonem
- Paštika z kuřecích jater a smržů s domácím perníkem a hruškovou marmeládou
- Grilovaná tygří kreveta, ragú z fregoly a sépie, šafránová pěna
- Grilované dančí medailonky se zeleninovou omáčkou a rybízovým džemem
- Sake Maki – losos v rýžové rolce, nakládaný bílý zázvor, wasabi, sójová omáčka
- Kýta z mléčného telete na vídeňský způsob

To je jen malá návnada, bude tam toho spoustu.

Více informací na www.praguefoodfestival.cz

Autor: Leňulka
"Gurmán, který myslí na kalorie, je jako prostitutka, která se dívá na hodinky," řekl americký šéfkuchař James Beard.
 
Prohlášení o Cookies |
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one