Zde může být text o autorovi
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

"Ze všech lásek nejupřímnější je láska k jídlu." (George Bernard Shaw)

 

Tvaroh

Vytvořeno 2011-05-29 21:06:53 | Poslední změna 2011-05-29 22:12:54
To, že je tvaroh mléčný výrobek všichni víme. Neměli by jsme ho ale k mléku přirovnávat. Tato bílá hmota je totiž lepší variantou kravského mléka. V kombinaci se správnými surovinami se stává sytým a velmi výživným pokrmem. Jeho přednosti si shrnem v bodech...

- Zdroj kvalitních a dobře využitelných bílkovin
- Energetická hodnota je relativně nízká
- Velmi lehká stravitelnost
- Vhodný pro redukční diety
- Vhodný pro výživu svalové hmoty
- Snižuje ryzika osteoropózy
- Snižuje Cholesterol v krvi

Dalo by se říct, že tvarh je vlastně nenahraditelný. V Polsku dokonce přišli na to, že tvaroh pomáhá na kocovinu, a to tím, že regeneruje jaterní buňky.
 
Prohlášení o Cookies |
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one