Zde může být text o autorovi
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

"Ze všech lásek nejupřímnější je láska k jídlu." (George Bernard Shaw)

 

Řecká restaurace Zorbas

Vytvořeno 2011-06-19 21:38:59 | Poslední změna 2011-06-19 21:57:09
Dnes jsem s přítelem započala svou kulinářskou cestu "Brnem okolo světa" v řecké restauraci Zorbas.

Hodnocení: (max. 5 hvězdiček)
Obsluha: ****
Interiér: ***
Jídlo: *

Při příchodu do restaurace mě zaujal interiér. Neříkám, že je restaurace něco extra, ale na první pohled to je příjemný interiér, kde není zakouřeno a je příjemné tam sedět. Z rádia hraje slabounce hudba, která vás neruší.
Obsluha byla pozorná, milá a usměvavá.
Objednali jsme si Mega piato pro 2 osoby - 2 vepřové špízy, 2 kuřecí špízy a 2 bifteky s oblohou a jako přílohu americké brambory a tatarku.
Moje nadšení z restaurace ale vyprchalo hned po přinesení jídla. Tato porce měla mít 600g, oblohu a za cenu 460 Kč (bez přílohy) jsem očekávala, že si na jídle fakt pochutnám.
Místo toho se mi dostalo akorát tak příšerně mastného jídla, které bylo přesolené a porce ani zdaleka nepřipomínala 600g. Jediné co bylo dobré bylo koření na mase, které bylo výtečné, ale kazila to sůl a hektolitry tuku. Přílohu americké brambory známe asi všichni opečené čtvrtky brambor ve slupce. Přinesli nám různě velké kusy brambor, které byly zhotovené vhozením do friťáku a na talíř dané bez jakéhokoliv okapání.
Jediné co si z jídla pamatuju je jen tuk, mastnota a sůl. Ještě 7 hodin po jídle mi bylo těžko, bez sebemenší chuti na jakékoliv jídlo.

Škoda, restaurace působí sympaticky, usměvavou obsluhu taky málokde potkáte. Ale to jídlo bylo příšerné. Vhodné tak leda na uhnání žlučníkového záchvatu.


Bohužel moje celkové hodnocení nemůže být vyšší než * , neboť jídlo je vždy na prvním místě a tady kuchař opravdu šlápnul vedle.

Leňulka
 
Prohlášení o Cookies |
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one